Prijava Registracija

Login to your account

Registracija * * Zahtevano polje

Ime ki ste ga vnesli ni veljavno.
Vnesite veljavno uporabniško ime. Brez presledkov, vsaj 2 znakov in ne sme vsebovati naslednjih znakov: < > \ " ' % ; ( ) &
Geslo neveljavno.
Vnešeni gesli se ne ujemata. Vpišite svoje želeno geslo v polju geslo naslov in potrdite vnos tako, da ga ponovno vnesete v potrditeveno polje za geslo.
Neveljaven e-poštni naslov
E-poštna naslova, ki ste ju vnesli se ne ujemata. Vpišite svoj e-poštni naslov v polju e-poštni naslov in potrdite vnos tako, da ga ponovno vnesete v potrditeveno polje e-pošte.


Razpis tekmovanja za 3. letnik

Torek, 29 Julij 2014 00:00

Spoštovani,

 

prijave na tekmovanje bodo tudi letos potekale preko sistema DMFA - https://www.dmfa.si/InfoServer/. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom, ki ga bo v septembru prejel vaš ravnatelj.

Če vaša šola sodeluje pri ostalih tekmovanjih, ki uporabljajo InfoServer (npr. matematika, fizika), so vaši dijaki verjetno že vneseni v sistem. V nasprotnem primeru jih morate vnesti sami (razdelek Dijaki). Potrebovali boste tudi rojstne datume dijakov.

 

Vljudno vas prosimo, da pazljivo vnesete imena in priimke (upoštevajte velike začetnice), saj se bodo iz sistema po zaključku tekmovanja samodejno tiskala priznanja in potrdila. Za vnos podatkov ste v celoti odgovorni mentorji.

 

Tudi letos boste dijakom dali izjave, ki jih bodo morali podpisati starši. S podpisom bodo dali soglasje za sodelovanje na tekmovanju, poleg tega pa bodo s tem tudi izjavili, da dijakov materni jezik ni angleščina. Izjave boste stiskali z InfoServerja po prijavi dijakov, jih dali v podpis dijakom in jih nato hranili na šoli.

V primeru vprašanj smo vam na voljo preko naslova  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Lep pozdrav,

IATEFL Slovenia

Contact information

znak IATEFL Slovenia
p.p. 1677,
1001 Ljubljana, Slovenia
 
telefon (+386) (0)41 907 065
 
posta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Social networks

IATEFL Slovenia (c) 2012
Privacy Policy

Contributions to

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.