Prijava Registracija

Login to your account

Registracija * * Zahtevano polje

Ime ki ste ga vnesli ni veljavno.
Vnesite veljavno uporabniško ime. Brez presledkov, vsaj 2 znakov in ne sme vsebovati naslednjih znakov: < > \ " ' % ; ( ) &
Geslo neveljavno.
Vnešeni gesli se ne ujemata. Vpišite svoje želeno geslo v polju geslo naslov in potrdite vnos tako, da ga ponovno vnesete v potrditeveno polje za geslo.
Neveljaven e-poštni naslov
E-poštna naslova, ki ste ju vnesli se ne ujemata. Vpišite svoj e-poštni naslov v polju e-poštni naslov in potrdite vnos tako, da ga ponovno vnesete v potrditeveno polje e-pošte.


RAZPIS za člana upravnega odbora: za vodjo sekcije za iskanje sponzorskih sredstev in prijavljanje na javne razpise (M/Ž).

Nedelja, 30 Oktober 2016 11:45

Pogoji za kandidaturo

Na razpisu lahko kandidira vsak član Slovenskega društva učiteljev angleškega jezika IATEFL Slovenia (v nadaljevanju IATEFL Slovenia) z zaključeno univerzitetno izobrazbo nebolonjskega ali bolonjskega študija, ne glede na spol. Moška oblika imen funkcij je uporabljena izključno zaradi jasnosti in preglednosti.

 

Volitve

Volitve bodo izvedene v skladu s 13. členom statuta IATEFL Slovenia. Volitve bodo potekale v elektronski obliki, na njih lahko glasujejo vsi člani društva. Član društva je vsaka oseba ali organizacija, ki ima na dan glasovanja/kandidiranja poravnano članarino.

 

Volitve bodo potekale v tednu od 7. 11. do vključno 13. 11. 2016, do 23:59:59. Vsi glasovi, oddani po tem času, bodo neveljavni. Prejšnja določba ne velja za primer, ko za določeno mesto ne bo prijavljenih kandidatov. V tem primeru bo razpis odprt, dokler se ne zapolni prosto mesto, glasovanje pa se bo izvedlo v roku 7 delovnih dni po prejeti prijavi. V obeh primerih bodo člani glasovali preko prejete povezave, glasovanje ne bo tajno.

Podrobnejši opis funkcije se nahaja na naslednjih straneh, prijavni obrazec pa na koncu razpisa.

 

Prijavnico za kandidaturo, ki je priloga tega razpisa, pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Contact information

znak IATEFL Slovenia
p.p. 1677,
1001 Ljubljana, Slovenia
 
telefon (+386) (0)41 907 065
 
posta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Social networks

IATEFL Slovenia (c) 2012
Privacy Policy

Contributions to

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.