Prijava Registracija

Login to your account

Registracija * * Zahtevano polje

Ime ki ste ga vnesli ni veljavno.
Vnesite veljavno uporabniško ime. Brez presledkov, vsaj 2 znakov in ne sme vsebovati naslednjih znakov: < > \ " ' % ; ( ) &
Geslo neveljavno.
Vnešeni gesli se ne ujemata. Vpišite svoje želeno geslo v polju geslo naslov in potrdite vnos tako, da ga ponovno vnesete v potrditeveno polje za geslo.
Neveljaven e-poštni naslov
E-poštna naslova, ki ste ju vnesli se ne ujemata. Vpišite svoj e-poštni naslov v polju e-poštni naslov in potrdite vnos tako, da ga ponovno vnesete v potrditeveno polje e-pošte.


Informacije za sponzorje/Sponsors Info

Sreda, 25 September 2013 20:17

Ali želite sodelovati na enem od naših dogodkov? Bi morebiti učitelje angleškega jezika želeli seznaniti z delovanjem vaše organizacije? Bi jih radi povabili na dogodek, ki ga pripravljate?

Z društvom IATEFL Slovenia lahko sodelujete na različne načine: prek dogodkov, oglaševanja v naših tiskanih in elektronskih publikacijah, na družabnih omrežjih ali kako drugače, odvisno od vaših želja in potreb.

 Za več informacij pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

IATEFL Slovenia is a non-profit organization catering for the needs of teachers of English at all levels with contacts to the majority of teachers within Slovenia.

We can only continue providing seminars, competitions and curating information to them with the support of our dear partners and sponsors.

 

If you would like to become one of them, please send an email to Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

There are numerous ways all of us can benefit from our cooperation.

 

 

Contact information

znak IATEFL Slovenia
p.p. 1677,
1001 Ljubljana, Slovenia
 
telefon (+386) (0)41 907 065
 
posta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Social networks

IATEFL Slovenia (c) 2012
Privacy Policy

Contributions to

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.